Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Önder KESKİN
İdari Mali İşler Müdür

ÖZGEÇMİŞ;

1974  yılında  Rize’de doğdu. İlk ve  Orta Öğrenimini Rize’nin Hemşin İlçesinde tamamladı.  1992 yılında Rize Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Sağlık Teknikerliği  Bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü tamamladı.

1992 yılında Sağlık Memuru olarak hastanenin çeşitli birimlerinde görev aldıktan  sonra,  2003-2012 yılları arasında  Karasu Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2013 yılından Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi İdari  Mali  İşler  Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü.

2015 yılı Eylül  ayından  itibaren  Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari  Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Ocak 2017 yılından itibaren
Hastanemiz İdari  Mali İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.